pantai medical centre

tahun ni sahaja.. dh byk kali aku keluar masuk pantai medical klang.. aduhaiii anak-anak ku.. husna 2x bella 3x.. penuh dugaan betul thn ni, but so far, thn ni paling menarik ceriteranya..

hari ni 21/11/2011; thou admitted only sorang, tp yg sakit nye dua.. sekali harung.. bella & husna..

husna - bulan 2, suck tahi telinga. bulan 11 - operate tonsil.. dah bengkak teruk, maybe ada dlm 3-4 minggu sudah.. besar, dah naik kiri dan kanan tekak. td bile tengok hasil setelah dibedah, mau ada sebesar ibu jari tangan.. 2 eh.. kiri kanan.. sian anak saya, skrg masih lena dibuai kepenatan.. husna seorang yg sangat lemah lembut org nya, jadi operation adalah sesuatu yg amat menakutkan, pulak tu pernah ada pengalaman sebelum ni.. tapi, takut-takut pon, bile bg handphone main angry bird, trus hilang rase gemuruh, dok leka main game dpn bilik operation.. so far so good, tp tgk lah perkembangannya nanti esok. dia x lalu nk mkn apa2 lg skrg ni..

bella pulak.. 1) peditrician, 2) sedut manik, 3) ulcer - tah ape cite tah, lunch smlm, tokse mkn nasi.. ingatkan mengantuk nk tido, mlm baru perasan the whole mouth is full with ulser.. byk kot, ada 10-15 termasuk lidah. infection. bukan mouth, hand or feet disease.. dh check dh tadi.. siannye dia, trus kurus perut buncit comel die tu.. nk mkn tp mulut pedih sgt nk telan.. seb baik anak sorang ni rajin minum. kalo tak dua2 masuk drip.. die punye cranky hari ni, Allahuakbar.. seb baik kesabaran saya dan suami ada kat cloud 9 hari ni.. ahahahaha... agak mencabar handle Bella hari ni..

the best part is, today.. dengan bonda skali pengsan masa kat wad operation.. pitam gelap mata.. maybe I'm too tired, handling too much things.. I am hoping everything get back to normal as soon as possible.. hope God bless our life journey too..

Sian kat anak-anak. I wish I could replace them, so that they don't have to suffer the pain.. Wish u guys all the best. Hope we see pantai lesser next year.. Jadi, mlm ni kite ramai-ramai camping kat pantai.. Peace!

Bonda yg pening ;-p
Sabrina Ismail

Comments

Popular Posts