From a Zero to a Hero-in??

Salam all,

A summarization of my 2011.. My life is always a roller coaster ride.. as for my early year, I was no one. no job, no career, a plain simple housewife. My daily routine is a home & kids care taker.. sent kid to kindy, cook, clean.. lame but I love my routine work.. because I am close to my kids..



Then, I get a job.. life a bit hectic then.. deliver a son, get an eye-opening opportunity - became a franchaise owner.. eh, sikit je summary.. haha. Basicly, I end up this year, GREAT!! a marvelous year indeed.. syukur sgt dgn allah.. apa yg jadi, langsung takde dlm dream list for year 2011. tu satu, a business owner.. secondly, saya masih hidup walaupon terpaksa melahirkan sekali lg bln 6 lepas.. syukur masih boleh bernafas. and, finally after 6 years of wait, I can hold my isaac in my arm.. it's a BOY! ada waris dah.. Alhamdulillah.. moga-moga jadi khalifah yg bertanggungjawab kelak, yg dpt membimbing bonda dan kakak-kakak..

my combo Iss Jr & Iss Sr.
thou byk dugaan yg kami sekeluarga lalu tahun ini, segala kepayahan itu tlh membantu kami dr segala segi. menjadikan kami semakin matang dan berfikir tentang keEsaan Nya.. Hari ini, saya dan Iss berkongsi satu matlamat yg sama, dan kami hidup hari ini hanya untuk mengejar cita-cita yg satu itu sahaja.. kami sekeluarga ingin ke Tanah suci.. terlalu byk kami terhutang budi dgn Allah, dapat anak2 yg berakhlak mulia, dapat rezeki yg sentiasa mencukupi, dapat kerjaya yg diidam-idamkan, mempunyai keluarga yg sentiasa menyokong, dikenalkan dgn rakan-rakan yg cukup hebat dan sentiasa diberi jalan keluar tatkala bertemu dgn kesukaran.. kami segan dengan mu ya Allah.. semoga hidayah yang engkau beri ini tidak ditarik balik..

my only dream that keep me going in life - Mecca!
Beberapa rangka matlamat utk tahun dpn telah sedia bermain di dalam kepala, namun itu hanya rancangan kita. Tak sabar nk menyaksikan rencana Allah utk kami sekeluarga untuk 2012!!


From heroin to apa pulak ye 2012 ni... he he he..

Selamat berjihad semua.

Love u all,
Sabrina Ismail



Comments

Popular Posts